SPA-HOTELL VELVÆRE

Hjelmeland Spa

I spaet vårt tilbyr vi alt fra ansiktsbehandlinger og massasjer til skjønnhetsbehandlinger og egne spabehandlinger for menn. Vi har også vår egne lille Lagune som er åpen for alle våre gjester. Der kan du nyte vårt oppfriskende steambad og saunaen med fjordutsikt, velværebassenget, boblebadet og kaldkulpen – alt med en fantastisk utsikt mot Hjelmelandsvågen.

Spaet har seks behandlingsrom og ett duorom med to behandlingsbenker og eget spabad med utsikt over fjorden som egner seg godt for gode venner eller par som ønsker å dele spaopplevelsen med hverandre. Ønsker du å være ekstra god mot deg selv, kan du unne deg en av våre spapakker for å nyte flere timers behandling og velvære.

Du kan nyte den nydelige utsikten over fjellene og Hjelmelandsfjorden fra hele spaet. Om sommeren er terrassen utenfor bassengområdet et avslappende sted for å koble av fra hverdagen i den klare og rene Ryfylkeluften.

Merk

  • Spaet er en stille sone i hele åpningstiden og vi ber om at det blir tatt hensyn til dette også i tidspunktene for barn.  Vi ber også om at mobiltelefonen din er avslått når du besøker spaet. Badet er for voksne, men vi har egne tider for barn, se åpningstider / «Lagunen for barn».
  • Alkohol er ikke tillatt i spabadet.
  • Dersom du kommer for sent til en spabehandling vil behandlingstiden reduseres tilsvarende. Møt gjerne 15 minutter før timen din begynner for god tid til å fylle ut kundeskjema.
  • Avbestillinger må skje senest 24 timer i forveien av avtalt time. Ikke avbestilte behandlinger belastes i sin helhet.
  • Er du gravid eller går du på spesielle medisiner som du tror kan ha betydning for behandlingen, bør du informere oss om dette.
  • Alle som skal benytte seg av vårt badeområde må dusje først.

Noe du lurer på?

Kontakt oss gjerne.

Telefon: (+47) 480 50 600
E-post: post@hjelmelandspa.no

Åpningstider boende gjester:

Mandag til lørdag: 07:00 – 21:00
Søndag: 07:00 – 15:00

Pga. økt pågang og begrenset teknisk kapasitet er det dessverre kun boende gjester som har tilgang til spabadet.

Lagunen for barn 0-15 år (Kun i følge med voksne)

Mandag til fredag: 07:00 – 10:00 og 19:30 – 21:00
Lørdag: 07:00 – 10:00 og 19:30 – 21:00
Søndag: 07:00 – 09:00

Hvis du ønsker å låne badekåpe og tøfler så får du det i resepsjonen. Dette er gratis for alle som bor på hotellet.

Som overnattingsgjest hos oss har du fri tilgang til spabadet under hele oppholdet. Spabehandlingene våre er populære blant mange og vi opplever spesielt stor pågang i helgene. Dersom du ønsker spabehandling under oppholdet, anbefaler vi derfor å bestille tid samtidig som du booker overnatting.
Book rom herBook rom her