SPA-HOTELL VELVÆRE

Restaurant og bar

Ryfylke bugner av fantastiske råvarer og gjør det inspirerende å lage mat. Vi utnytter de friske og smaksrike lokale råvarene som naturen rundt oss har å by på. Fisk, skalldyr, vilt og bær tilberedes på nye måter, og mange tiltrekkes av vår kjøkkensjefs evne til å sette sammen spennende retter basert på dagens fangst. Derfor kan det være lurt å bestille bord hos oss. Restauranten vår er nemlig også kjent for å ha Hjelmelands beste utsikt til solnedgangen.

Bestill bord

SPA-HOTELL VELVÆRE

Meny

På menyen finner du ofte Sterling Kveite og laks fra Hjelmeland. Vi serverer Champagne og Cava, og har et mangfoldig vinkart.

Kjøkkensjef Vladislavs Kostins har mange års kulinær erfaring fra Latvia, England og Skottland og i fire år har han skapt nye smaksopplevelser for gjestene våre. Har du spesielle ønsker eller behov, kan du stole på at Vladislavs legger alt til rette for deg på best mulig måte.

Se vinkart
Se SOMMERMENY 2017

SPA-HOTELL VELVÆRE

Våre mest nære og kjære leverandører

Vi har fokus på råvarer av topp kvalitet med lokal tilknytning.

Les mer

SPA-HOTELL VELVÆRE

Åpningstider

Frokost:

Mandag til fredag: 07:00 – 10:00
Lørdag: 07:30 – 10:00
Søndag: 08:30 – 11:00

Lunsj, småretter og varmretter:

Mandag til lørdag: 13:00 – 15:00 / Sommer 17/6 – 21/8: 13:00 – 21:00
Søndag: 13:00 – 15:00 / Sommer 17/6-21/8:  12:00 – 18:00

Middag:

Mandag til lørdag: 19:00 – 21.00  / Sommer 17/6-21/8:  13:00 -21:00
Søndag: 13:00 – 15:00 / Sommer 17/6 – 21/8: 12:00 – 18:00