Vi har igjen gleden av å invitere til Sommerdans med Bønni Band. Dette blir 5. gangen Bønni Band spiller hos oss, og vi gleder oss. Dansen foregår utendørs på uterestauranten (vi flytter innendørs hvis regn).
Billett kr. 150,- pr. person (Må forhåndsbestilles)

Tidspunkt: Lørdag 20. juli kl. 20.00
Sted: Spa-hotell Velvære, Hjelmeland

For de som ønsker å spise 3-retters middag før dansen må det bestilles bord i restauranten i tillegg. Det vil ellers bli mulighet for bestilling av småretter på uterestauranten frem til kl. 21.30.

BOOKING AV BILLETTER, BORD I RESTAURANTEN ELLER OVERNATTING:
Bestilling av billetter og evt. middag i restauranten:
Resepsjonen tlf. 480 50 600 eller mail: post@hjelmelandspa.no

 Book overnatting her

Bønni Band er et internasjonalt band som har bestått i over 24 år og kommer fra Stavanger, Sandnes, England, Sicilia og fra Argentina. Laura Gill Martens, vokal, Corrado Lentinello, keybord og vokal, Dag Bjørnsen, vokal, Alf Tengs Pedersen, gitar, Bjørn Tjøstolvsen, trommer. Marthon Lind, Trekkspill og bassgitar, Alan Moody, gitar og bassgitar.

Repertoieret består av jazz fra 60 årene, Latin- Amerikansk og Swing. Bandet har gitt ut en cd med jazz repertoir og fikk terningkast 4. i Rogalands Avis Har mottatt pris fra ”Jazz i Timeglass” for et godt og publikumsvennlig repertoar

Bønni Band har også et repertoar som består av pop fra 60-70 årene , soul, Searchers, Roy Orbinson osv. Flere har bakgrunn fra Stavangers tidligere popgrupper som Evil Sect, Staccato, Swing Blues, Johnny band, Marthon Linds orkester.

Se mindre