Velkommen innom på søndagsmiddag.  Vi har åpent hver søndag fra kl. 13.00 til kl. 16.00.  Her er søndagsmenyen i mars 2019:

SØNDAGSMENY

20 % honnørrabatt. 20 % familierabatt.

Velkommen innom. Hvis dere er mange så setter vi pris på bordbestilling på tlf. 48050600

Lammeskank med rotgrønnsaker, potetmos og tomat- og rødvinssaus.

Allergen: Selleri

Kr. 295,-

Lammemørbrad fra Ryfylke, bakte Amadine-poteter, eplemintsaus, karamamellisert pastinakk og gulrot

 Kr. 325,-

Grillede lammekoteletter, bakte poteter, grillede grønnsaker, rødvinssaus og crispy gulrotchips

Kr. 295

Allergen: Melk

Pannestekt Sterling Kveite fra Hjelmeland med asparges, brokkoli, poteter og Buerre Blanc Saus

Kr. 345,- pr person

Allergener: Melk, fisk

Pannestekt laks fra Hjelmeland med grønne bønner og erter, mint, kremet dillsaus og kokte poteter

Kr. 250,- pr. Person

Allergen: Melk, fisk

Velvære Fiskesuppe med Sterlingkveite og laks fra Hjelmeland, reker, blåskjell, grønnsaker og en skvett fløte.

Serveres med hvitløksbrød.

 Kr. 215,-

Allergener: Skalldyr, melk, gluten

*

Dessertbuffet med assorterte desserter

  1. 150,-

 

BORDBESTILLING TLF. 48050600

*