Velkommen innom på søndagsmiddag. Nå i januar og februar 2019 har vi fokus på Fjellam fra Ryfylke og Sterlingkveite fra Hjelmeland. Vi har åpent søndagsrestaurant fra kl. 13-16 hver søndag.

 

SØNDAGSMENY

20 % honnørrabatt. 20 % familierabatt.

Tema for januar og februar 2019: Fjelllam fra Ryfylke & Sterling Kveite fra Hjelmeland

*

Lammeskank «Fjelllam fra Ryfylke» med rotgrønnsaker, potetmos og tomat- og rødvinssaus (m,g)

Kr. 250,-

*

Langtidsstekte spareribs av lam, «Fjelllam fra Ryfylke», coleslaw, stekte Amadine-poteter

 og Barbequesaus med chili og honning (g)

 Kr. 250,-

*

Lammesadel «Fjelllam fra Ryfylke» med karamellisert gulrot, brokkoli, stekte Amadine-poteter og eple- og mintsaus

Kr. 250,-

*

Pannestekt Sterling Kveite fra Hjelmeland med asparges, brokkoli, hjemmelaget potetmos

og Beurre Blanc Saus (m,f)

Kr. 275,-

*

Melkeporsjert Sterling kveite fra Hjelmeland med ekstragon, porsjert egg, grønn squash og

hjemmelaget potetmos og Hollandaisesaus (f,e,d)

 Kr. 275,-

*

Grillet tunfisk med «sushi-tilbehør», syltet ingefær, svart sesam, brokkoli, ertepure med mint

og soyasmørsaus (f,e,m,se)

 Kr. 275,-

*

DESSERTBUFFET

Assorterte hjemmelagede desserter, kr. 150,-

*

Allergener:
Melk (M), Egg (E) Skalldyr (S), Fisk (F), Peanøtter (P), Soya (So), Selleri (Sl), Sennep (Sn), Sesam (Se), Sulfitter (Su), Lupiner (Lu) Bløtdyr (B), Gluten (G), Hvetegluten (Gh), Ruggluten (Gr), Nøtter (N), Hasselnøtter (Nh), Valnøtter (Nv) og Pistasj (Np)

Velkommen innom. Hvis dere er mange så setter vi pris på bordbestilling på tlf. 48050600