YOGA OG SPAWEEKEND

yoga

28. april til 30. april
Nå som vinteren er forbi, og vi snart kan ønske våren velkommen, er det på tide at vi gir kropp og sjel litt sårt tiltrengt næring og oppmerksomhet. I den forbindelse har vi gleden av å invitere til en hel helg fullpakket med velvære.

De erfarne yoga- og meditasjonsveilederne Anne Siv Aasen og Marita Mæland tar oss med inn i yogaens verden. Målet for helgen er å få dypere kunnskap om yoga og meditasjon, løse opp vinterstive kropper og åpne sinn og hjerte. Pausene fylles med vegetariske godbiter, bassengavslapning og kostholdsveiledning.

Bindende påmelding.

Priser:
Dobbeltrom: 3 600 kr
Enkeltrom: 4 400 kr
Pris uten overnatting: 2 820 inkl. tilgang til spa-badet hele helgen

Weekend-pakken inkluderer:
To overnattinger på Spa-hotell Velvære
Fire yogatimer
Fem nydelige vegetariske måltider forberedt av kokk Ina Luckute
Livsstils- og ernæringsveiledning
Innføring i meditasjon og pusteøvelser
“Journaling” og intensjonssetting
Tilgang til spabadet hele helgen
Goodie bag

På lørdagen har vi en åpning i programmet slik at du får tid til å gjøre det du har lyst til. Nyt en spabehandling, gå en tur eller slapp av med en bok. Vil du utnytte helgen til det fulle, tilbyr Marita private Reiki-behandlinger hele helgen.

Spabehandling og Reiki-behandlinger er ikke inkludert i pakken, og må bestilles utenom.

Image

Detaljer:
Datoer: Fredag 28. april til søndag 30. april.
Ankomst fredag ettermiddag (programmet starter kl. 18.00), utsjekk søndag kl. 12.00.
Husk å ta med deg bok og penn til personlige notater.

Om veilederne
Marita Mæland har dyp forståelse og respekt for den helbredende effekten yoga har på kropp og sinn. Hun underviser internasjonalt som registrert yogalærer og Reiki-utøver, og driver kursing og opplæring i bruk av eteriske oljer på flere kontinenter.

Marita underviser i flyt-yoga, yin-yoga og restorativ yoga. Maritas lidenskap er å lære andre å omfavne sin egenart og styrke, slik at de finner mot til å leve fra hjertet.

Anne Siv Aasen er registrert yogalærer og har studert yoga i Sveits, Bali og New York.
Som følge av isjias og prolaps i ryggen fikk Anne Siv beskjed om at hun måtte leve med kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne. Med yoga som verktøy, ble hun kvitt smertene og fikk bevegeligheten tilbake.

Anne Siv har fokus på teknikk og linjene i kroppen i undervisningen sin, og hun bruker ulikt yogautstyr for å møte den enkeltes behov. Hun underviser i et bredt spekter av yoga-typer, inkludert gravidyoga, klassisk yoga, flyt-yoga og restorativ yoga
Om kokken:
Ina Luckute er helseveileder, aromaterapeut, ayurvedist og kokk med en spesiell interesse for sunn vegansk og rå mat. Hun vokste opp i en vegetarisk familie med et sunt kosthold, og hennes lidenskap for mat er blitt en livsstil og en inspirasjon for andre. Ina lager mat som nærer både kropp og sjel.

Booking tel. 480 50 600 eller mail: post@hjelmelandspa.no. Begrenset antall plasser.

 

15644792_1312131302140898_838963428_n

15644519_1312131262140902_1173270334_n

1