Fra april og i hele mai og juni og august – september har vi følgende faste dager med yoga på hotellet. Evt. dager senere i sommer kommer når det er klart :)

Oppstart  mandag 20 august og siste time blir mandag 1 okt.

Mandag kl 19:30 Flyt Yoga
Torsdag kl 19:30 Yin Yoga
Lørdag kl 0900 Flyt Yoga

Varighet: 75 min

GRATIS FOR BOENDE GJESTER

Flyt Yoga er en time hvor pust synkroniseres med bevegelser i et rolig, men dynamisk tempo. Timen vil gi økt kroppsbevissthet, løse opp spenninger, gi styrke og smidighet samt et rolig sinn. Passer for alle aldre og nivå.

Yin Yoga er en rolig form for yoga som gir god avspenning i en travel hverdag. Yoga stillingene blir holdt over flere minutter, for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Gjennom yin yoga løser man opp spenninger, forbedrer sirkulasjon og fleksibilitet. Passer for alle aldre og nivå.

Sted: Spa-hotell Velvære, i salen under restauranten.

Priser:
Drop-in kr. 150,-
Klippekort 5 klipp kr. 600,-
Klippekort 10 klipp kr. 1125,-
15 % studentrabatt

Ingen påmelding, det er bare å komme! Inkludert i overnattingsprisen for boende gjester på hotellet. Følg gjerne denne Facebook-siden for fortløpende informasjon: https://www.facebook.com/groups/sommeryoga/

Yogaen er i regi av Marita Mæland som er Hjelmelandsbu og oppvokst i Vormedalen. Hun har praktisert yoga i 10 år og er sertifisert yoga instruktør. Hun har studert og praktisert yoga i ulike deler av verden, tok yoga utdannelsen sin på Hawaii og har også bodd der de siste årene.

Yoga for grupper: Hva med å bestille en yogatime for jentegjengen, utdrikningslaget eller kollegagjengen? En hyggelig aktivitet for private eller firmagrupper Spør oss om priser.

WORKSHOP (setter opp egne event)
Søndag 2 Sept kl 17-19
📍Introduksjon til Yoga
Hva, hvorfor, hvordan! Få en introduksjon til yoga og svar på alt du lurer på! Perfekt for både de som aldri har vært på en yogatime før, eller har praktisert en stund. Vi går igjennom noen av de mest fundamentale yogaøvelsene, du vil få en innføring til pusteøvelser og meditasjon og en masse gode tips du kan ta med deg videre på yogareisen din!

Søndag 16 Sept kl 19-21
📍Restorativ Yoga, Reiki og eteriske oljer
Velkommen til en kveld fylt med levende lys, restorativ yoga, energi healing og eteriske oljer. Alt er satt sammen for å gi deg en helt spesiell opplevelse. En kveld hvor du vil løse opp spenninger, finne en dyp avslapning og indre ro

Timen er åpen for alle nivåer, ingen erfaring er nødvendig. Spesielt anbefalt for de med skader, stress, tretthet eller for de som trenger avspenning og/eller søker tips for å komme i balanse og koble av i en travel hverdag.

yogaute2 yogavegg yogamarita 12295446_944082765659190_6150375102026855418_nxx